Hedda Hök
Hållbara medarbetare inom försäkringsbranschen

Medarbetare är ens största tillgång. Att satsa på utbildning för sina medarbetare är att satsa långsiktigt på sitt företag.

Läs hela artikeln
InsureEd ökar nu kapaciteten

Efterfrågan på InsureEd:s produkter har under senaste tiden växt tillsammans med idéer om nytt utbildningsinnehåll och nya format. InsureEd tar in nytt kapital och breddar ägandet i bolaget för att ta tillvara den potential InsureEd ser.

Läs hela artikeln
Tillbaka i jobbet

Många är vi som är tillbaka i jobbet igen och jag hoppas att du haft en fin och frisk sommar. En lugn och väldigt behaglig ledighet utan massa måsten är det många som säger.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

I en annons i DN tidigare i sommar lyfter jag värdet av att framtidssäkra sig själv, att strukturera inlärning efter individuella behov och att reflektera. Under detta årets första halvår är jag övertygad om att vi alla stannat upp och reflekterat både en och två gånger.

Läs hela artikeln
InsureEd´s starka tro för att lyckas: ”Avsätt tid”

Självstudier ställer höga krav på eget ansvar. InsureEd’s starka tro för att lyckas är att avsätta tid och att vara sann mot sig själv.

Läs hela artikeln
Licens för investeringsrådgivning ersätter ”avancerad rådgivning”

Vill och behöver du fräscha upp dina kunskaper inför detta rekommenderar vi dig att anmäla dig till InsureEds förberedande utbildning Investeringsrådgivning Brygga 2020.

Läs hela artikeln
Var rädd om dig och andra

Vi befinner oss alla i en oprövad och extremt exceptionell situation. När världen försöker stå emot smittan har mer än halva mänskligheten beordrats eller uppmanats att stanna hemma.

Läs hela artikeln
Information med anledning av coronavirus, covid-19

Med anledning av spridningen av det nya coronaviruset och den exceptionella situation vi alla befinner oss i informerar InsureEd nedan om ändrade arbetsrutiner och försiktighetsåtgärder införda i verksamheten.

Läs hela artikeln
Johan Ålander förstärker InsureEd

Den 9 mars börjar Johan Ålander som produktansvarig.

Läs hela artikeln
InsureEd möjliggör stort lärande i små bitar

Gör lärandet till en naturlig och prioriterad del av din vardag.

Läs hela artikeln