Välkommen Benjamin!

Den 18 januari välkomnade vi kreatören Benjamin Tiedtke till oss på InsureEd!

Läs hela artikeln
Distributionsstöd 2021 lanserad!

Utbildningen vänder sig till dig som har en viktig stödjande försäkringsdistributionsroll så som t.ex. administratör, kundtjänstmedarbetare och/eller försäkringsinformatörer.

Läs hela artikeln
Nu startar vi lanseringen av 2021 års utbildningar

Först ut att lanseras är InsureEds utbildning för ledningspersoner. Varför inte anmäla dig redan idag!

Läs hela artikeln
Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln
Hedda Hök
Hållbara medarbetare inom försäkringsbranschen

Medarbetare är ens största tillgång. Att satsa på utbildning för sina medarbetare är att satsa långsiktigt på sitt företag.

Läs hela artikeln
InsureEd ökar nu kapaciteten

Efterfrågan på InsureEd:s produkter har under senaste tiden växt tillsammans med idéer om nytt utbildningsinnehåll och nya format. InsureEd tar in nytt kapital och breddar ägandet i bolaget för att ta tillvara den potential InsureEd ser.

Läs hela artikeln
Tillbaka i jobbet

Många är vi som är tillbaka i jobbet igen och jag hoppas att du haft en fin och frisk sommar. En lugn och väldigt behaglig ledighet utan massa måsten är det många som säger.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

I en annons i DN tidigare i sommar lyfter jag värdet av att framtidssäkra sig själv, att strukturera inlärning efter individuella behov och att reflektera. Under detta årets första halvår är jag övertygad om att vi alla stannat upp och reflekterat både en och två gånger.

Läs hela artikeln
InsureEd´s starka tro för att lyckas: ”Avsätt tid”

Självstudier ställer höga krav på eget ansvar. InsureEd’s starka tro för att lyckas är att avsätta tid och att vara sann mot sig själv.

Läs hela artikeln