Försäkringsdistributör Liv och Sak – Kunskapsuppdatering 2021 lanserad!

Försäkringsdistributör Liv och Sak - Kunskapsuppdatering 2021

Utbildningen vänder sig till dig som vill genomföra en relevant och aktuell utbildning inför årligt kunskapstest om försäkringsdistribution med inriktning mot både liv- och sakskadeförsäkring.

Årets utbildning uppgår till ca 15 timmar och kan tillgodoräknas i kravet om årlig fortbildning.

Årets kunskapsuppdatering ger i år fördjupad insikt och kunskap i bland annat utveckling av god försäkringsdistributionssed, produkttillsyn, penningtvätt, personuppgiftshantering och lagen om försäkringsdistribution. Bland nytillkomna eller uppdaterade kunskapskrav återfinns relevanta aspekter inom försäkringsavtalsrätt, återköp & flytträtt, konsumenträtt, arbetsrätt, finansiella instrument, insiderlagstiftning samt livförsäkringsföretags balans- och resultaträkning. Produkter som berörs är Egendoms-, Avbrotts- och Ansvars- och produktansvarsförsäkring samt Databrottsförsäkring.

Läs mer och anmäl dig redan idag!

Försäkringsdistributör Liv och Sak Kunskapsuppdatering

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln
Stefan Cederbrand ansluter till InsureEd

Vi är otroligt smickrande att Stefan med sin starka anknytning till branschen, brinnande intresse och energi och starka vilja att skapa utbildningsmöjligheter vill fortsätta denna resa med oss!

Läs hela artikeln
Har du erfarenhet av försäkringsdistribution och vill bidra till andra människors utveckling?

Kom och förstärk vårt team ytterligare. InsureEd söker nu dig som har erfarenhet av försäkringsbranschen och mötet, samtal med kund.

Läs hela artikeln