InsureEd ökar nu kapaciteten

InsureEd ökar nu kapaciteten

Efterfrågan på InsureEd:s produkter har under senaste tiden växt tillsammans med idéer om nytt utbildningsinnehåll och nya format. För att möta efterfrågan och ta tillvara på den potential InsureEd ser för utbildningsområdet och utvecklingen inom branschen har InsureEd tagit in nytt kapital och breddat ägandet i bolaget. Vi kommer nu kunna ha den förmåga som krävs för att skapa en effektiv och heltäckande utbildning för hela branschen.

InsureEd arbetar för att skapa hållbarhet och kvalitet bland medarbetare och företag. Försäkringsbolag och förmedlare har en avgörande samhällsekonomisk funktion och genom utbildning kan både kund- och samhällsnyttan stärkas.

Vi på InsureEd är mycket glada över våra kunders engagemang och den respons vi får på våra utbildningar. Genom att tillhandahålla våra utbildningar digitalt finns stora möjligheter att anpassa studiesituationen utifrån enskilda personers och företags olika behov. Vi kommer framöver fortsätta att lyfta användarvänligheten, utveckling av vårt utbildningsmaterial och utformning av fler utbildningar.

Du är som alltid välkommen att höra av dig till mig eller till InsureEd:s team för frågor eller synpunkter. 

Vänligen, 

Hedda Hök, vd InsureEd

Länk till pressmeddelande

Fler nyheter

Välkommen Benjamin!

Den 18 januari välkomnade vi kreatören Benjamin Tiedtke till oss på InsureEd!

Läs hela artikeln
Distributionsstöd 2021 lanserad!

Utbildningen vänder sig till dig som har en viktig stödjande försäkringsdistributionsroll så som t.ex. administratör, kundtjänstmedarbetare och/eller försäkringsinformatörer.

Läs hela artikeln