Tillbaka i jobbet

Tillbaka i jobb

Många är vi som är tillbaka i jobbet igen och jag hoppas att du haft en fin och frisk sommar. En lugn och väldigt behaglig ledighet utan massa måsten är det många som säger. 

Solen fortsätter värma och vi går med klok försiktighet, erfarenhet av ett anpassat förhållningssätt och fungerande distansarbete mot en höst som kanske också erbjuder fysiskt möte under trygga former. 

Oavsett arbetsformer fortsätter InsureEd sin fantastiska resa framåt. Vi stärker teamet med fler experter och samarbetspartners och flera kvalitativa och givande utbildningar.

Senast att ansluta teamet av experter är Fredrik Tamm, entreprenör och konsult med många års erfarenhet av både försäkringsbranschen och digitalisering. Fredrik har på uppdrag av InsureEd bistått i produktionen av sex kortare filmer i ämnena så som Värdekedjans aktörer, distributionskanaler och rådgivningsmötet.

I sommar har vi vidare lanserat två nya utbildningar Medveten kommunikation och nu i dagarna Introduktion till försäkring Liv med inriktning på Liv & Pension. 

Medveten Kommunikation ger dig under en dryg timme flera praktiskt användbara råd, tips och kunskap för en smartare kommunikation. Genom att vara personlig och positiv, arbeta smartare, tänka på både sändare och mottagare finns både relationer, effektivitet och spännande upplevelser att upptäcka. 

Vår nya Introduktion till försäkring Liv har en studietid på strax under 7 timmar och är tänkt att ge en första introduktion till livförsäkringsbranschen och genom det en första grundförståelse i marknad, aktörer, produkter och vissa styrande lagar. Utbildningen riktar sig till dig som är verksam i försäkringsbranschen men kanske så som konsult, systemutvecklare, kommunikatör eller inom HR snarare än rådgivare eller erfaren assistent/administratör. 

Det är verkligen jättekul att vara igång igen och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta utveckla och tillgängliggöra kvalitativa utbildningar på det sätt ni önskar och behöver.

Har du en spännande idé, intressanta uppslag eller en vilja att samarbeta kontakta oss gärna på 08: 545 215 40 alternativt e-post: info@insureed.se

Hälsningar

Hedda, Sara och Johan på InsureEd

Fler nyheter

Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln