Grund­­utbildning Lednings­­person Sak
2020
Målet med utbildningen är att ge dig de kunskaper och den trygghet du önskar och behöver för att leda sakförmedlingsverksamhet. Utöver detta hoppas vi utbildningen bidrar till att ge dig tankar och idéer kring olika ledningsutmaningar inom försäkring.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som är ledande befattningshavare och/eller styrelsemedlemar för sakförsäkringsverksamhet.

Utbildningen är branschgemensam och passar dig som vill förbereda dig inför licens eller certifikat för ledningsperson sakförsäkring hos InsureSec.

Om kursen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Du arbetar med ett digitalt utbildningsmaterial i form av föreläsningar, e-lärande, kompendier och övningsfrågor.

Du avslutar utbildningen genom att svara på ett antal sammanfattande frågor i vår sk. summerande kunskapskoll. Med ett godkänt resultat ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning. Ditt resultat registreras med datum då du genomfört den summerande kunskapskollen.

Utbildningen är uppbyggd utifrån flertalet delområden strukturerade utifrån bland annat InsureSecs kunskapskrav, En startsida som ger en introduktion till utbildningen och dess uppbyggnad. Det är även på startsidan den avslutande kunskapskollen görs tillgänglig så snart utbildningen är genomförd.

Utbildningens innehåll är i linje med InsureSecs kunskapskrav 2020 för licens och certifikat för ledningsfunktion inriktning sakskadeförsäkring.

Nyheter 2020
Grundutbildning Ledningsperson är en helt ny utbildning 2020.
Studietid
Ca 30 timmar
Kursmaterial
Kursmaterialet innehåller förinspelat filmmaterial, texter i pdf-format och kunskapsquiz.

Viktiga datum

Utbildningen är tillgänglig för genomförande under 12 månader från och med tilldelningsdatum, om inget annat avtalats.

Pris

4 995 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Sveriges försäkringsförmedlares förening gäller rabatterade priser.

Studiematerial är inkluderat och utskrivningsbart.

Vi tar fram en separat offert för specialanpassade lösningar. 

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln