Introduktion till försäkring Liv
2020
Målet med utbildningen är att ge dig den grundläggande förståelsen och den trygghet du önskar och behöver för att på ditt sätt bistå i försäkringsbranschen.

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som är verksam i försäkringsbranschen och då kanske så som konsult, systemutvecklare, kommunikatör eller inom HR snarare än rådgivare eller erfaren assistent/administratör. 

Utbildningen passar dig som vill ha en grundläggande förståelse för försäkring i Sverige med inriktning mot Liv & Pension.  

Om kursen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Du arbetar med ett digitalt utbildningsmaterial i form av föreläsningar, e-lärande, kompendier och övningsfrågor.

Utbildningen är uppbyggd utifrån ett antal delområden med utbildningsmaterial som beskriver och fördjupar dina kunskaper i grunderna till försäkring, Pension och Försäkring, Försäkringsrörelselagen, Penningtvätt och Personuppgiftshantering likväl Försäkringsmarknadens värdekedja, distributionskanaler och aktörer.

Du avslutar utbildningen genom att svara på ett antal sammanfattande frågor i vår sk. summerande kunskapskoll. Med ett godkänt resultat ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning. Ditt resultat registreras med datum då du genomfört den summerande kunskapskollen.

Nyheter 2020
Introduktion till försäkring Liv är en helt ny utbildning 2020.
Studietid
Ca 7 timmar
Kursmaterial
Kursmaterialet innehåller förinspelat filmmaterial, texter i pdf-format och kunskapsquiz.

Viktiga datum

Utbildningen är tillgänglig för genomförande under 12 månader från och med tilldelningsdatum, om inget annat avtalats.

Pris

2 795 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Sveriges försäkringsförmedlares förening gäller rabatterade priser.

Studiematerial är inkluderat och utskrivningsbart.

Vid fler deltagare eller önskemål om framtagning av en företagsanpassad utbildning vänligen kontakta oss för separat offert.

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln