Livförsäkringsdistributör Fortbildning
2021
InsureEds utbildning för dig som vill uppfylla kravet om minst 15h fortbildning och samtidigt förbereda dig för uppföljande kunskapstest.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som både vill fördjupa relevanta ämneskunskaper och förbereda dig för uppföljande kunskapstest med inriktning livförsäkring och samlat erhålla ett utbildningsintyg om minst 15 timmar.

Om utbildningen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Utbildningen tar cirka 16 timmar att gå igenom, faktisk studietid är ytterst individuell och beror på olika personliga förutsättningar.

Utbildningen är uppbyggd utifrån flertalet delområden där den ena ger fördjupad kunskap inom marknadsaktuella ämnen så som hållbarhet- hållbar utveckling och investering samt digitalisering – det digitala kundmötet.

Övriga delområden är strukturerade utifrån InsureSecs kunskapskrav: Nya och omarbetade kunskapskrav 2021, Utveckling av god försäkringsdistributionssed och Kunskapskrav InsureSec anser särskilt bör betonas.

Du avslutar utbildningen genom att svara på ett antal sammanfattande frågor i vår summerande kunskapskoll. Med ett godkänt resultat och en komplett genomförd utbildning ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning och 15 timmar fortbildning.

Nyheter
Årets utbildning har flera nyheter både i verktyg och format som i utbildningsmaterial och övningar.
Studietid
Ca 16 timmar
Studiematerial
Består av: Filmade föreläsningar med tillhörande anteckningar, e-learningmoduler, övningsfrågor, kompletterande texter, summerande kunskapskoll och intyg.

Utbildningens tillgänglighet

Utbildningen är tillgänglig aktuellt kalenderår från och med anmälningsdatum plus två månader, om inget annat avtalats.

Pris

3 495 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Svenska försäkringsförmedlares förening gäller viss rabatt.

För andra överenskommelser vänligen kontakta InsureEd på info@insureed.se

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd tar nästa steg mot E-handelsplats

Utbildningsbolaget InsureEd har ingått ett nytt samarbete med Contento Financial Training. Samarbetet är ett första steg mot att skapa en E-handelsplats för aktuell och relevant utbildning för den som vill utvecklas i takt med försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

Lärande har den senaste tiden hamnat i centrum för stora förändringar. Du som verkar i försäkringsbranschen har förmånen av att inom ramen för gällande lagar och regler få minst 15 timmar relevant och aktuell fortbildning per år. 15 timmar att investera i dig själv, din verksamhet och din framtid. Passa på att utnyttja den möjligheten redan idag!

Läs hela artikeln