Produkt-& Affärsutvecklare – Årlig fortbildning 2021
2021
Målet med utbildningen är att ge dig som jobbar som t.ex. produkt- och affärsutvecklare alternativt konsult i försäkringsbranschen minst 15 relevanta och intressanta fortbildningstimmar. Detta dels utifrån kunskapskrav för att uppfylla teori och regelverkskrav men också varvat med praktik i form av metod, praktisk tillämpning och stöd för användning och exekvering.

För vem?

InsureEds utbildning med efterföljande test passar dig som arbetar med förändring, utveckling och transformation i försäkringsbranschen och som vill förädla och fördjupa dina kunskaper och erfarenheter ytterligare.

Om utbildningen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning inklusive en redogörelse och diskussion tillsammans med ett antal ämnesexperter.

Utbildningen tar cirka 15 timmar att gå igenom, faktisk studietid är ytterst individuell och beror på olika personliga förutsättningar.

Baserat på relevanta kunskapskrav är utbildningsmaterialet strukturerat i tre huvudblock: Försäkringsdistribution, Hållbarhet och Att realisera externa krav.

Du avslutar utbildningen genom att genomföra ett test. Med ett godkänt resultat och en komplett genomförd utbildning ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning.

Nyheter
Årets utbildning har flera nyheter både i profilering, användarvänlighet, innehåll och format som i olika typer av förberedande övningar.
Studietid
Ca 15 timmar
Studiematerial
Består av: Filmade föreläsningar med tillhörande anteckningar, e-learningmoduler, övningsfrågor, reflektionsövningar, kompletterande texter, digital workshop med ämnesexperter, test och intyg.

Utbildningens tillgänglighet

Utbildningen är tillgänglig aktuellt kalenderår från och med anmälningsdatum plus två månader, om inget annat avtalats.

Pris

4 795 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Svenska försäkringsförmedlares förening gäller viss rabatt.

För andra överenskommelser vänligen kontakta InsureEd på info@insureed.se

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd tar nästa steg mot E-handelsplats

Utbildningsbolaget InsureEd har ingått ett nytt samarbete med Contento Financial Training. Samarbetet är ett första steg mot att skapa en E-handelsplats för aktuell och relevant utbildning för den som vill utvecklas i takt med försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

Lärande har den senaste tiden hamnat i centrum för stora förändringar. Du som verkar i försäkringsbranschen har förmånen av att inom ramen för gällande lagar och regler få minst 15 timmar relevant och aktuell fortbildning per år. 15 timmar att investera i dig själv, din verksamhet och din framtid. Passa på att utnyttja den möjligheten redan idag!

Läs hela artikeln