Sakskadeförsäkringsdistributör Fortbildning
2021
InsureEds utbildning för dig som vill uppfylla kravet om minst 15h fortbildning och samtidigt förbereda dig för uppföljande kunskapstest.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som både vill fördjupa relevanta ämneskunskaper och förbereda dig för uppföljande kunskapstest med inriktning sakskadeförsäkring och samlat erhålla ett utbildningsintyg om minst 15 timmar.

Om utbildningen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Utbildningen tar strax över 15 timmar att gå igenom, faktisk studietid är ytterst individuell och beror på olika personliga förutsättningar.

Utbildningen är uppbyggd utifrån flertalet delområden där den ena ger fördjupad kunskap inom marknadsaktuella ämnen så som digitalisering – det digitala kundmötet, kommunikation, informationssäkerhet, avbrottsförsäkring och hållbarhet.

Övriga delområden är strukturerade utifrån InsureSecs kunskapskrav: Nya och omarbetade kundskapskrav 2021, Utveckling av god försäkringsdistributionssed och Kunskapskrav InsureSec anser särskilt bör betonas.

Du avslutar utbildningen genom att svara på ett antal sammanfattande frågor i vår summerande kunskapskoll. Med ett godkänt resultat och en komplett genomförd utbildning ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning och 15 timmar fortbildning.

Nyheter
Årets utbildning har flera nyheter både i verktyg och format som i utbildningsmaterial och övningar.
Studietid
Ca 15 timmar
Studiematerial
Består av: Filmade föreläsningar med tillhörande anteckningar, e-learningmoduler, övningsfrågor, kompletterande texter, summerande kunskapskoll och intyg.

Utbildningens tillgänglighet

Utbildningen är tillgänglig aktuellt kalenderår från och med anmälningsdatum plus två månader, om inget annat avtalats.

Pris

3 495 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Svenska försäkringsförmedlares förening gäller viss rabatt.

För andra överenskommelser vänligen kontakta InsureEd på info@insureed.se

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
Annons i DI den 6 februari

Vi går i bräschen för att fortbilda försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Distributionsstöd 2021 lanserad!

Utbildningen vänder sig till dig som har en viktig stödjande försäkringsdistributionsroll så som t.ex. administratör, kundtjänstmedarbetare och/eller försäkringsinformatörer.

Läs hela artikeln