Tillägg Personskadeförsäkring
2020
Målet med utbildningen är att ge dig de kompletterande kunskaper du behöver för att baserat på din existerande licens alternativt ditt certifikat även kunna förmedla personskadeförsäkring.

För vem?

Utbildningen är branschgemensam och passar dig som redan har licens eller certifikat med inriktning mot liv eller sakförsäkring och som önskar som vill förbereda dig inför att skriva tillägg för licens och certifikat med inriktning mot personskadeförsäkring hos InsureSec.

Om kursen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Du avslutar utbildningen genom att svara på ett antal sammanfattande frågor i vår sk. summerande kunskapskoll. Med ett godkänt resultat ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning. Ditt resultat registreras med datum då du genomfört den summerande kunskapskollen.

Utbildningen är uppbyggd utifrån flertalet delområden strukturerade utifrån bland annat InsureSecs kunskapskrav, En startsida som ger en introduktion till utbildningen och dess uppbyggnad. Det är även på startsidan den avslutande kunskapskollen görs tillgänglig så snart utbildningen är genomförd.

Utbildningens innehåll är i linje med InsureSecs kunskapskrav 2020 för tillägg personskadeförsäkring.

Studietid
Ca 8,5 timmar
Kursmaterial
Du arbetar med ett digitalt utbildningsmaterial i form av föreläsningar, e-lärande, kompendier och övningsfrågor.

Viktiga datum

Utbildningen är tillgänglig för genomförande under 12 månader från och med tilldelningsdatum, om inget annat avtalats.

Pris

1 995 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Sveriges försäkringsförmedlares förening gäller rabatterade priser.

Studiematerial är inkluderat och utskrivningsbart.

Vi tar fram en separat offert för specialanpassade lösningar. 

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln