Försäkringsdistribution – i samband med fordonsförsäljning
Kursen vänder sig till för dig som medverkar i distribution av standardiserad konsumentförsäkring inom fordonsområdet. Kursinnehållet ger dig stöd i din roll och svarar på vilket ansvar du har vid distribuering av motorförsäkring i ett fysiskt möte med stöd i en digital process.

Innehållet i kursen uppfyller Finansinspektionens krav på kunskap och kompetens innan utförande av försäkringsdistribution. Kursen genomförs på distans och består av flera interaktiva e-kurser varvat med övningar, och avslutas med ett målgruppsanpassat kunskapstest. Efter genomförd kurs och med godkänt resultat på kunskapstest är du diplomerad och försäkringsföretaget eller försäkringsförmedlaren kan registrera hos det hos Bolagsverket.

Materialet är strukturerat utifrån lagen om försäkringsdistribution relevanta juridiska frågeställningar och behandlar bland annat: 

Studietid
Ca 4 timmar
Tillgänglighet
Kursen är tillgänglig direkt efter anmälan och i 90 dagar, om inget annat avtalats.
Pris
1 895 kr exklusive moms
”En jättebra utbildning för att säkerställa grundläggande förståelse för ansvaret vi har vid distribution av försäkring i samband med fordonsförsäljning”

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.