Introduktion till försäkring Liv
2021
Utbildning med efterföljande test för dig som vill ha en grundläggande förståelse för försäkring i Sverige med inriktning mot Liv & Pension.

För vem?

Utbildningen passar dig som arbetar till exempel inom ekonomi, HR, IT eller kommunikation i försäkringsbranschen och vill öka din grundläggande förståelse. Målet med utbildningen är att ge dig den grundläggande förståelsen och den trygghet du önskar och behöver för att på ditt sätt bistå i försäkringsbranschen.

Om utbildningen

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning.

Utbildningen tar cirka 8 timmar att gå igenom, faktisk studietid är ytterst individuell och beror på olika personliga förutsättningar.

Utbildningsmaterialet är strukturerat i fyra huvudämnen: Försäkring, Pensioner och Förmåner, Juridik och Försäkringsmarknaden.

Med ett godkänt testresultat och en komplett genomförd utbildning ges du även möjligheten att generera ett intyg om genomförd utbildning.

Nyheter
Årets utbildning har flera nyheter både i verktyg och format som i utbildningsmaterial och övningar.
Studietid
Ca 8 timmar
Studiematerial
Består av: Filmade föreläsningar med tillhörande anteckningar, e-learningmoduler, övningsfrågor, kompletterande texter, summerande kunskapskoll och intyg.

Utbildningens tillgänglighet

Utbildningen är tillgänglig aktuellt kalenderår från och med anmälningsdatum plus två månader, om inget annat avtalats.

Pris

2 795 kr exklusive moms

Är du medlem i SFM, Svenska försäkringsförmedlares förening gäller viss rabatt.

För andra överenskommelser vänligen kontakta InsureEd på info@insureed.se

Skräddarsydda företagslösningar
Är ni flera deltagare från till exempel samma företag hjälper vi er att ta fram ett upplägg som är anpassat efter era behov och önskemål.

Du kanske också är intresserad av

Hedda Hök
InsureEd tar nästa steg mot E-handelsplats

Utbildningsbolaget InsureEd har ingått ett nytt samarbete med Contento Financial Training. Samarbetet är ett första steg mot att skapa en E-handelsplats för aktuell och relevant utbildning för den som vill utvecklas i takt med försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

Lärande har den senaste tiden hamnat i centrum för stora förändringar. Du som verkar i försäkringsbranschen har förmånen av att inom ramen för gällande lagar och regler få minst 15 timmar relevant och aktuell fortbildning per år. 15 timmar att investera i dig själv, din verksamhet och din framtid. Passa på att utnyttja den möjligheten redan idag!

Läs hela artikeln