Glad sommar!

Glad sommar!

I en annons i DN tidigare i sommar lyfter jag värdet av att framtidssäkra sig själv, att strukturera inlärning efter individuella behov och att reflektera. Under detta årets första halvår är jag övertygad om att vi alla stannat upp och reflekterat både en och två gånger. Det har varit en orolig tid där vi alla tvingats ställa in och ställa om och för dem som drabbats av förluster kommer ingenting någonsin att vara sig likt igen.

För mig som nytillträdd VD på InsureEd blir sommaren 2020 en viktig tid för reflektion och då även över mitt första verksamhetsår. Vad har jag lärt mig, vad behöver jag fördjupa mig i mer och vad blir mitt viktigaste fokus framåt. Det har varit ett väldigt innehållsrikt, trots alla utmaningar, roligt och relationsskapande år som jag är oerhört stolt och glad över.

Jag hoppas att ni alla får möjlighet till reflektion och att ni vid minsta tanke, idé och behov hör av er till oss. InsureEd kommer att vara tillgängliga under hela sommaren via både telefon och e-post och under v.30 – 31 på telefon mellan kl. 9-12.

Vill ni läsa hela annonsen kan ni läsa den här: https://tema.storynews.se/insureed/

Vill ni ta sommaren till att investera ytterligare i er själva och er egen utveckling kan vi även varmt rekommendera vår senaste lansering, Medveten Kommunikation.

Medveten Kommunikation ger dig praktiskt användbara råd och kunskap för smartare kommunikation – på ett lustfyllt, underhållande och tilltalande sätt under ca 45 minuter.

För att anmäla dig till Medveten kommunikation loggar du enklast in i plattformen via https://insureed.contentowassum.se/ och klickar på anmälan.

Vi på InsureEd ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och önskar er alla en fin och frisk sommar!

Med vänlig hälsning

Hedda Hök, VD

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln