Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser:

Kurserna riktar sig till dig som ledare och ditt team som hanterar kunddialoger. Under kursdagen får ni verktyg för att förbättra strukturen och öka kundnöjdheten i samtalen, och tillsammans med Stefan arbetar ni i gruppen med specifika exempel ur er dagliga verksamhet. Genom att fördjupa era relationer och skapa dialoger som bygger kundvärde, skapas effektivare möten och i slutändan bättre affärer.
Kontakta Stefan så berättar han mer,
stefan.cederbrand@insureed.se el. 070-564 46 50

Stefan Cederbrand

Fler nyheter

Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln
Stefan Cederbrand ansluter till InsureEd

Vi är otroligt smickrande att Stefan med sin starka anknytning till branschen, brinnande intresse och energi och starka vilja att skapa utbildningsmöjligheter vill fortsätta denna resa med oss!

Läs hela artikeln
Har du erfarenhet av försäkringsdistribution och vill bidra till andra människors utveckling?

Kom och förstärk vårt team ytterligare. InsureEd söker nu dig som har erfarenhet av försäkringsbranschen och mötet, samtal med kund.

Läs hela artikeln
InsureEd söker ytterligare kompetenser

InsureEd förstärker teamet med ytterligare två initiativrika, lyhörda och serviceinriktade kollegor för att tillsammans med oss andra skapa ytterligare förutsättningar till lärande i en ständigt utvecklande försäkringsbransch och omvärld.

Läs hela artikeln