Nu blir InsureEd än fler

Veronica

InsureEd skapar relevans och identifierar försäkringsbranschens gemensamma utbildningsbehov utifrån en kontinuerlig dialog med kursdeltagare, företagskunder och olika branschaktörer och ideerna på fler kurser, utbildningar och program likväl paketeringar är många.

Det är därför oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till företaget, säger Hedda Hök, vd InsureEd.

Genom att producera högkvalitativa utbildningsmoduler med stöd av olika inlärningsformat, hög pedagogik och modern teknik kan InsureEd paketera och erbjuda sina över 500 utbildningstimmar till än fler målgrupper och parallellt fortsätta producera i linje med nya önskemål och finans- och försäkringsbranschens regel- och tillämpningsutveckling. Veronica kommer att ha ansvar för att leda utbildningsproduktioner och möjliggöra fler lanseringar i takt med bolagets fortsatta tillväxt.

– ”Jag ser fram emot att tillsammans med det fantastiska teamet på InsureEd ta fram lärupplevelser som får lärandet att frodas. Mitt mål som utbildningsredaktör är att sätta fokus på lärprocessen och bygga interaktiva, specifika och tillgängliga kurser som effektivt möter våra målgruppers behov och förväntan. ” säger Veronica Söderström.

Veronica tillträder sin nya tjänst hos InsureEd i augusti 2022.

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Stefan Cederbrand ansluter till InsureEd

Vi är otroligt smickrande att Stefan med sin starka anknytning till branschen, brinnande intresse och energi och starka vilja att skapa utbildningsmöjligheter vill fortsätta denna resa med oss!

Läs hela artikeln
Har du erfarenhet av försäkringsdistribution och vill bidra till andra människors utveckling?

Kom och förstärk vårt team ytterligare. InsureEd söker nu dig som har erfarenhet av försäkringsbranschen och mötet, samtal med kund.

Läs hela artikeln
InsureEd söker ytterligare kompetenser

InsureEd förstärker teamet med ytterligare två initiativrika, lyhörda och serviceinriktade kollegor för att tillsammans med oss andra skapa ytterligare förutsättningar till lärande i en ständigt utvecklande försäkringsbransch och omvärld.

Läs hela artikeln