Licens för investeringsrådgivning

Nyhet Investeringsrådgivning Brygga

Vill och behöver du fräscha upp dina kunskaper inför detta rekommenderar vi dig att anmäla dig till InsureEds förberedande utbildning Investeringsrådgivning Brygga 2020.

På efterfrågan från branschen och för att förenkla för de av er som arbetar med investeringsrådgivning inom eller utanför ramen för en försäkring har InsureSec tagit fram ett kunskapstest med inriktning mot investeringsrådgivning.

Du som redan innehar Licens/Certifikat med inriktning mot livförsäkring samt avancerad rådgivning eller har avlagt test hos SwedSec och uppdaterat dina kunskaper behöver endast genomföra ett begränsat bryggtest där denna utbildning ger en god förberedelse.

Är du befintlig kund till InsureEd kan du logga in med användarnamn och lösenord alternativt mobilt bank-id och enkelt anmäla dig.

Är du ny kund hos InsureEd börja med att registrera dig via  https://insureed.contentowassum.se/ . Därefter kan du anmäla dig till önskad utbildning och direkt komma igång med din inlärning.

Fler nyheter

Hedda Hök
InsureEd utbildar och utvecklar försäkringsbranschen

InsureEd vill säkerställa att vi producerar utbildningar som möter varierande förutsättningar, behov och kunskapskrav och för det behöver vi vara spindeln i nätet.

Läs hela artikeln
InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021

InsureEd önskar ett gott slut och en fin start på 2021 2021 kommer innebära flera nya utvecklings- och fortbildningsmöjligheter tillsammans med InsureEd och lansering av nya och uppdaterade utbildningar sker med start redan i januari.

Läs hela artikeln