Licens för investeringsrådgivning

Nyhet Investeringsrådgivning Brygga

Vill och behöver du fräscha upp dina kunskaper inför detta rekommenderar vi dig att anmäla dig till InsureEds förberedande utbildning Investeringsrådgivning Brygga 2020.

På efterfrågan från branschen och för att förenkla för de av er som arbetar med investeringsrådgivning inom eller utanför ramen för en försäkring har InsureSec tagit fram ett kunskapstest med inriktning mot investeringsrådgivning.

Du som redan innehar Licens/Certifikat med inriktning mot livförsäkring samt avancerad rådgivning eller har avlagt test hos SwedSec och uppdaterat dina kunskaper behöver endast genomföra ett begränsat bryggtest där denna utbildning ger en god förberedelse.

Är du befintlig kund till InsureEd kan du logga in med användarnamn och lösenord alternativt mobilt bank-id och enkelt anmäla dig.

Är du ny kund hos InsureEd börja med att registrera dig via  https://insureed.contentowassum.se/ . Därefter kan du anmäla dig till önskad utbildning och direkt komma igång med din inlärning.

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln