Stefan Cederbrand ansluter till InsureEd

Efterfrågan på digitala utbildningar som väver samman sakkunskap med praktiska utmaningar likväl olika regulatoriska krav fortsätter att öka. Så också InsureEds arbete med att sammanföra alla kunders efterfrågan till relevanta och aktuella branschgemensamma ansatser.

– Det är därför extra glädjande att Stefan Cederbrand med både en stor erfarenhet och ett stort nätverk i försäkringsbranschen valt att ansluta sig till företaget, säger Hedda Hök, vd InsureEd.

Genom att erbjuda utbildningsmöjligheter för sina anställda är man med och ökar kompetensen och konkurrenskraften ut mot marknaden. Stefan kommer att ha ansvar för att driva tillväxt i bolaget genom paketering/konceptualisering och att marknadsföra och sälja bolagets erbjudanden till utvalda kundgrupper.

– Det är otroligt smickrande och roligt att Stefan med sin starka anknytning till branschen, ett brinnande intresse och stark vilja att skapa utbildningsmöjligheter och en enorm positivism och energi vill fortsätta denna resa med oss.

”Det känns fantastiskt kul att få ansluta till det härliga gänget på InsureEd. Jag ser verkligen fram emot att bidra med erfarenhet, kontaktnät och glädje i den fantastiska tillväxtresa som redan är påbörjad” säger Stefan Cederbrand.

Stefan tillträder sin nya tjänst hos InsureEd i augusti 2022.

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln
Har du erfarenhet av försäkringsdistribution och vill bidra till andra människors utveckling?

Kom och förstärk vårt team ytterligare. InsureEd söker nu dig som har erfarenhet av försäkringsbranschen och mötet, samtal med kund.

Läs hela artikeln
InsureEd söker ytterligare kompetenser

InsureEd förstärker teamet med ytterligare två initiativrika, lyhörda och serviceinriktade kollegor för att tillsammans med oss andra skapa ytterligare förutsättningar till lärande i en ständigt utvecklande försäkringsbransch och omvärld.

Läs hela artikeln