Var rädd om dig och andra

Skrivböcker

8 april 2020

Vi befinner oss alla i en oprövad och extremt exceptionell situation. När världen försöker stå emot smittan har mer än halva mänskligheten beordrats eller uppmanats att stanna hemma.

Likväl som att detta på många sätt är utmanande, utvecklar det oss och ger oss tid att stanna upp, reflektera och kanske till och med fortbilda oss.

InsureEd’s alla interaktiva och digitalt utformade utbildningar är nu lanserade och fungerar helt på distans. Utbildningarna skapar tillgänglighet oavsett samhällets påverkan för närvarande.

Är du kund logga in redan idag och anmäl dig till en eller flera av våra högkvalitativa och givande utbildningar. Hos InsureEd kan du genomföra:

Är du ny kund hos InsureEd börja med att registrera dig via  https://insureed.contentowassum.se/ .

Vi har full bemanning i vår support och är tillgängliga att stödja alla våra kunder via både telefon och e-post.

Redan idag rekommenderar vi även att ni använder funktionen: Fråga experten vid frågor på utbildningarnas innehåll och olika ämnen. Frågorna besvaras löpande och blir direkt tillgängliga för alla som tar del av utbildningen.

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln