Marie-Louise Skoog

Marie-Louise Skoog

Grundare & partner FörsäkringsTalanger

Marie-Louise har varit verksam i försäkringsbranschen sedan 1999, både på bolagssidan, förmedlarsidan och i eget företag. Hon har bl.a. jobbat i olika ledarroller inom Försäljning och UnderWriting samt Affärsutveckling och projektledning. Sedan 2021 driver hon och en partner FörsäkringsTalanger – rekrytering inom försäkringsbranschen, samt är anlitad gällande utbildning inom försäkringsbranschen. Marie-Louise är även en av grundarna till nätverket Qvins – Qvinnor inom Insurance.

FörsäkringsTalanger

FörsäkringsTalanger är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi är nischade och unika genom vår mångåriga erfarenhet inom försäkringsbranschen. Sammanlagt har vi över 40 års erfarenhet från försäkringsbranschen, både från försäkringsbolag och förmedlarbolag samt även som egenföretagare och ”gigare” inom försäkring. Vi jobbar lite annorlunda då vi både har search- och rekryteringsuppdrag från företag inom försäkringsbranschen men även jobbar aktivt för att branschkollegor och Talanger i vår egen KandidatBank ska hitta nya drömjobb. Vi ser oss som en mäklare inom försäkringsjobb helt enkelt!

Med ett brinnande intresse för ledarskap, försäljning och försäkring vill jag med passion och hjärta bidra till utveckling inom försäkringsbranschen. Ett väl fungerande team, engagemang och ett genuint intresse av människor är nyckeln till framgång.

Marie-Louise Skoog

Faktaruta

Inriktning/specialitet: Marie-Louise är verksam i försäkringsbranschen sedan 1999, både på bolagssidan, förmedlarsidan och i eget företag. Marie-Louise har bl.a. jobbat i olika ledarroller inom Försäljning och UnderWriting samt Affärsutveckling och projektledning. Marie-Louise är även en av grundarna till nätverket Qvins – Qvinnor inom Insurance.

Yrkesroll: Sedan 2021 driver Marie-Louise tillsammans med en partner FörsäkringTalanger – rekrytering inom försäkringsbranschen, samt anlitas för att bidra till utbildning inom försäkringsbranschen.

Arbetsgivare: FörsäkringsTalanger

Andra föreläsare

Linda Öhling

Linda har gedigen erfarenhet av att arbeta med kundupplevelse på strategisk- taktisk- och operativ nivå, både från roller som managementkonsult och från olika linjeroller hos Trygg-Hansa.

Läs mer
Transcendent Group

Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom governance, risk and compliance.

Läs mer
Contento Financial Training (Contento)

Contento är sprungna ur Wassum Investment Network med över 20 års erfarenhet av bl.a. finans.

Läs mer
Governance Consulting

Seniora specialister med lång erfarenhet inom försäkring. Spetskompetens inom bland annat regelverk och företagsstyrning.

Läs mer