Petter Ekman

Petter Ekman

Petter samarbetar sedan 2023 med InsureEd.

Petter har över 20 års erfarenhet av rådgivning och stöd till företag och organisationer.

Med den erfarenheten, många gånger på kundsidan i en rådgivningssituation kring försäkringar och finansiella tjänster, i kombination med 10 år som finansiell rådgivare har Petter lagt en bra grund för att kunna skapa utbildningar där juridik och tillämplighet i praktiken möts. Han har skapat utbildningar i branschen sedan 2006, bland annat till IFL vid Handelshögskolan i Stockholm samt försäkringsbolag och banker, men samarbetar nu sedan 2023 med InsureEd.

Numera driver Petter eget företag med inriktning rådgivning och stöd till företag och organisationer och har även varit med och startat ett flertal företag.

Petter är även engagerad i ett antal valberedningar och styrelser och sitter bland annat i Fullmäktige för Dina Försäkringar Nord.

”Att hjälpa andra att lyckas med det de vill har alltid varit en stor drivkraft för mig och genomsyrat det mesta jag gjort genom åren. För att skapa bra förutsättningar för det handlar mycket om att förenkla, skapa förståelse och kunskap. Därför tycker jag det är extra kul att jag får nytta av min kunskap inom försäkring och finans för att göra det svåra enkelt att förstå.”

Petter Ekman

Faktaruta

Inriktning/specialitet: Företags och affärsutveckling

Yrkesroll: Konsult och entreprenör

Arbetsgivare: Brillos Sweden AB

Andra föreläsare

Marie-Louise Skoog

Marie-Louise har varit verksam i försäkringsbranschen sedan 1999, både på bolagssidan, förmedlarsidan och i eget företag. Marie-Louise har bl.a. jobbat i olika ledarroller inom Försäljning och UnderWriting samt Affärsutveckling och projektledning.

Läs mer
Linda Öhling

Linda har gedigen erfarenhet av att arbeta med kundupplevelse på strategisk- taktisk- och operativ nivå, både från roller som managementkonsult och från olika linjeroller hos Trygg-Hansa.

Läs mer
Transcendent Group

Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom governance, risk and compliance.

Läs mer
Contento Financial Training (Contento)

Contento är sprungna ur Wassum Investment Network med över 20 års erfarenhet av bl.a. finans.

Läs mer