Försäkringsdistributör Personskadetillägg 2021 lanserad!

Försäkringsdistributör Personskadetillägg 2021

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med försäkringsdistribution med inriktning mot liv- och/eller sakskadeförsäkring och som vill göra tillägg för personskadeförsäkring. 2021 års kunskapskrav börjar gälla nu i mars.

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning med flertalet möjligheter till stöd, hjälp och dialog. Utbildningen är uppbyggd utifrån ett antal delområden: Juridik, Ekonomi och Försäkringsprodukter  och uppskattas uppgå till cirka 11 timmar i studietid.

Läs mer och anmäl dig redan idag!

Försäkringsdistributör Personskadetillägg

Fler nyheter

Interaktionsarbetet fortsätter!

Stekheta e-kursprogrammet Investeringsrådgivning – Brygga har fått ett rejält facelift!

Läs hela artikeln
Introduktion till försäkring lanserad!

Ta första steget till att få bättre koll på försäkringars inverkan på privat-, företags- och samhällsekonomin. Med vår utbildning ”introduktion till försäkring” ökar du din förståelse för försäkringsmarknaden!

Läs hela artikeln
Försäkringsdistributör Roller och ansvar 2021 lanserad!

Utbildningen med efterföljande test vänder sig till dig som vill genomföra en relevant och aktuell utbildning i syfte att kunna medverka i försäkringsdistribution.

Läs hela artikeln
Försäkringsdistributör Liv och Sak – Kunskapsuppdatering 2021 lanserad!

Utbildningen vänder sig till dig som vill genomföra en relevant och aktuell utbildning inför årligt kunskapstest om försäkringsdistribution med inriktning mot både liv- och sakskadeförsäkring.

Läs hela artikeln