Livförsäkringsdistributör Grund 2021 lanserad!

Livförsäkringsdistributör Grund 2021

Utbildningen passar dig som arbetar med försäkringsdistribution med inriktning mot livförsäkring och som vill genomföra en utbildning som förbereder dig för grundläggande kunskapstest. 2021 års kunskapskrav börjar gälla nu i mars.

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning med flertalet möjligheter till stöd, hjälp och dialog. Utbildningen är uppbyggd utifrån ett antal delområden: Försäkringsdistribution, Juridik, Försäkring och Ekonomi och uppskattas totalt uppgå till cirka 50-60 timmar i studietid.

Läs mer och anmäl dig redan idag!

Livförsäkringsdistributör Grund

Fler nyheter

Hedda Hök
InsureEd tar nästa steg mot E-handelsplats

Utbildningsbolaget InsureEd har ingått ett nytt samarbete med Contento Financial Training. Samarbetet är ett första steg mot att skapa en E-handelsplats för aktuell och relevant utbildning för den som vill utvecklas i takt med försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

Lärande har den senaste tiden hamnat i centrum för stora förändringar. Du som verkar i försäkringsbranschen har förmånen av att inom ramen för gällande lagar och regler få minst 15 timmar relevant och aktuell fortbildning per år. 15 timmar att investera i dig själv, din verksamhet och din framtid. Passa på att utnyttja den möjligheten redan idag!

Läs hela artikeln
Interaktionsarbetet fortsätter!

Stekheta e-kursprogrammet Investeringsrådgivning – Brygga har fått ett rejält facelift!

Läs hela artikeln
Introduktion till försäkring lanserad!

Ta första steget till att få bättre koll på försäkringars inverkan på privat-, företags- och samhällsekonomin. Med vår utbildning ”introduktion till försäkring” ökar du din förståelse för försäkringsmarknaden!

Läs hela artikeln