Sakskadeförsäkringsdistributör Kunskapsuppdatering 2021 lanserad!

Sakskadeförsäkringsdistributör Kunskapsuppdatering 2021

Utbildningen vänder sig till dig som vill genomföra en relevant och aktuell utbildning inför årligt kunskapstest om försäkringsdistribution med inriktning sakskadeförsäkring generalist.

Årets utbildning uppgår till ungefär 10 timmar och kan tillgodoräknas i kravet om årlig fortbildning om minst 15 timmar. Vill ni ta del av både årets kunskapsuppdatering och tillhandahålla ett samlat intyg på minst 15 timmar ska ni anmäla er till Livförsäkringsdistributör – Fortbildning 2021, den lanseras senare i mars. Vill ni börja med kunskapsuppdateringen och senare uppgradera till fortbildning är det självklart möjligt.

Årets kunskapsuppdatering ger i år fördjupad insikt och kunskap i bland annat utveckling av god försäkringsdistributionssed, produkttillsyn, personuppgiftshantering och lagen om försäkringsdistribution. Bland nytillkomna eller uppdaterade kunskapskrav återfinns relevanta aspekter inom konsumenträtt, internationell försäkringsmarknad, egendoms-, avbrotts- och ansvars- och produktansvarsförsäkring samt databrottsförsäkring.

Läs mer och anmäl dig redan idag!

Sakskadeförsäkringsdistributör Kunskapsuppdatering

Fler nyheter

Hedda Hök
InsureEd tar nästa steg mot E-handelsplats

Utbildningsbolaget InsureEd har ingått ett nytt samarbete med Contento Financial Training. Samarbetet är ett första steg mot att skapa en E-handelsplats för aktuell och relevant utbildning för den som vill utvecklas i takt med försäkringsbranschen.

Läs hela artikeln
Glad sommar!

Lärande har den senaste tiden hamnat i centrum för stora förändringar. Du som verkar i försäkringsbranschen har förmånen av att inom ramen för gällande lagar och regler få minst 15 timmar relevant och aktuell fortbildning per år. 15 timmar att investera i dig själv, din verksamhet och din framtid. Passa på att utnyttja den möjligheten redan idag!

Läs hela artikeln
Interaktionsarbetet fortsätter!

Stekheta e-kursprogrammet Investeringsrådgivning – Brygga har fått ett rejält facelift!

Läs hela artikeln
Introduktion till försäkring lanserad!

Ta första steget till att få bättre koll på försäkringars inverkan på privat-, företags- och samhällsekonomin. Med vår utbildning ”introduktion till försäkring” ökar du din förståelse för försäkringsmarknaden!

Läs hela artikeln