Annika Creutzer

Annika Creutzer

Creutzer & co

Annika är ett nytillskott bland InsureEds föreläsare

Under många år har Annika föreläst, skrivit och i olika sammanhang varit en välkänd privatekonomisk expert, bland annat i Plånboken i P1. 

Hon har också medverkat i att ta fram utbildningsmaterial, som till Swedseclicensen, och gjort utredningar, bland annat en delrapport om konstnärer och socialförsäkringar åt Konstnärspolitiska utredningen (SOU 2018:13).

Sedan 2011 driver hon det egna företaget Creutzer & Co med inriktning på ekonomijournalistik och folkbildning. Hon är sedan 2016 ledamot i Pensionsmyndighetens styrelse.

Faktaruta

Inriktning/specialitet: Nationalekonomi och privatekonomi förenat med journalistisk rutin och erfarenhet

Yrke: Ekonomijournalist och föreläsare

Arbetsgivare: Creutzer & co

Andra föreläsare

Contento Financial Training (Contento)

Contento är sprungna ur Wassum Investment Network med över 20 års erfarenhet av bl.a. finans.

Läs mer
Governance Consulting

Seniora specialister med lång erfarenhet inom försäkring. Spetskompetens inom bland annat regelverk och företagsstyrning.

Läs mer
Sara Watz

Sara har gedigen erfarenhet från hållbarhet och strategiutveckling, både inom och utanför finansbranschen och på nordisk såväl som global nivå.

Läs mer
Mindbanque

Mindbanque är finanssektorns strategi- och förändringskonsult som erbjuder konsulter med gedigen kunskap och erfarenhet från branschen.

Läs mer
Louise Hedqvist

Louise har arbetat i försäkringsbranschen sedan 2005 inom olika roller med koppling till juridik, compliance och intern styrning och kontroll.

Läs mer