Annika Creutzer

Annika Creutzer

Creutzer & co

Annika är ett nytillskott bland InsureEds föreläsare

Under många år har Annika föreläst, skrivit och i olika sammanhang varit en välkänd privatekonomisk expert, bland annat i Plånboken i P1. 

Hon har också medverkat i att ta fram utbildningsmaterial, som till Swedseclicensen, och gjort utredningar, bland annat en delrapport om konstnärer och socialförsäkringar åt Konstnärspolitiska utredningen (SOU 2018:13).

Sedan 2011 driver hon det egna företaget Creutzer & Co med inriktning på ekonomijournalistik och folkbildning. Hon är sedan 2016 ledamot i Pensionsmyndighetens styrelse.

Faktaruta

Inriktning/specialitet: Nationalekonomi och privatekonomi förenat med journalistisk rutin och erfarenhet

Yrke: Ekonomijournalist och föreläsare

Arbetsgivare: Creutzer & co

Andra föreläsare

Petter Ekman

Petter har över 20 års erfarenhet av rådgivning och stöd till företag och organisationer. Det i kombination med 10 år som finansiell rådgivare har skapat en erfarenhet som lagt en bra grund för att skapa utbildningar i försäkringsbranschen.

Läs mer
Marie-Louise Skoog

Marie-Louise har varit verksam i försäkringsbranschen sedan 1999, både på bolagssidan, förmedlarsidan och i eget företag. Marie-Louise har bl.a. jobbat i olika ledarroller inom Försäljning och UnderWriting samt Affärsutveckling och projektledning.

Läs mer
Linda Öhling

Linda har gedigen erfarenhet av att arbeta med kundupplevelse på strategisk- taktisk- och operativ nivå, både från roller som managementkonsult och från olika linjeroller hos Trygg-Hansa.

Läs mer
Transcendent Group

Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom governance, risk and compliance.

Läs mer
Contento Financial Training (Contento)

Contento är sprungna ur Wassum Investment Network med över 20 års erfarenhet av bl.a. finans.

Läs mer