Sakskadeförsäkrings-distributör Grund 2021 lanserad!

Sakskadeförsäkringsdistributör Grund 2021

Utbildningen passar dig som arbetar med försäkringsdistribution med inriktning mot sakskadeförsäkring och som vill genomföra en utbildning som förbereder dig för grundläggande kunskapstest. 2021 års kunskapskrav börjar gälla nu i mars.

Utbildningen genomförs på distans genom självstudier med stöd av en föreslagen ordning med flertalet möjligheter till stöd, hjälp och dialog. Utbildningen är uppbyggd utifrån ett antal delområden: Försäkringsdistribution, Juridik, Produkt, Risk Management och Ekonomi och uppskattas totalt uppgå till cirka 35 timmar i studietid.

Läs mer och anmäl dig redan idag!

Sakskadeförsäkringsdistributör Grund

Fler nyheter

Stefan Cederbrand
Utveckla din säljgrupp tillsammans med Stefan

Nu fyller vi på vårt fortbildningsutbud med två fysiska kurser. 

Läs hela artikeln
Nu blir InsureEd än fler

Det är oerhört glädjande att Veronica Söderström med stor erfarenhet från att leda och producera E-utbildningar valt att ansluta sig till InsureEd.

Läs hela artikeln
Stefan Cederbrand ansluter till InsureEd

Vi är otroligt smickrande att Stefan med sin starka anknytning till branschen, brinnande intresse och energi och starka vilja att skapa utbildningsmöjligheter vill fortsätta denna resa med oss!

Läs hela artikeln
Har du erfarenhet av försäkringsdistribution och vill bidra till andra människors utveckling?

Kom och förstärk vårt team ytterligare. InsureEd söker nu dig som har erfarenhet av försäkringsbranschen och mötet, samtal med kund.

Läs hela artikeln